Spot on The Widdler

The Widdler har med sine udtalelser om at have skabt genren 'Clubstep', blevet en kunstner, næsten alle har en mening om. Trods denne kontrovers, så virker det PT som om at alt den kære Widdler rører bliver til Guld.

Et eksempel kunne være sangen Walking My Dog, som egentlig var ment som en joke, men endte ud med at blive en god chiller tune med mange humoristiske indfald - og Widdler's efterhånden trofaste skare er vilde med det!

The Widdler skriver selv om denne sang:
"its actually a sample from an artist preforming on TED.com (http://www.ted.com/talks/nellie_mckay_sings_the_dog_song.html), some chick on a piano. The friend i made it with is a guy and he didnt sing it, just helped with the pressing of the sample buttons/jamming/incuraging me to finish the joke tune."



Min Egen favorit: The Widdler - Lady Dub


Sidste tune jeg vil vise jer er, som en gæv gut på youtube skriver det: "So fuckin dirty the local hobo darent come sniff it."






Hvad siger I til The Widdler?

4 kommentarer:

Matias sagde ...

omkvædet på det der walking my dog er mega nice, grineren nok at det egentlig bare var for sjov ;)
froggy style er også alt for vildt

Thyge sagde ...

Ja det er sjovt at tænke på. Froggy Style smækker én ned for vildt!

Tror generelt at mange dubstep numre er lavet med et smil. Kan i hvert fald ikke forestille mig at Rusko har remix'et Katty Perry i ramme alvor ;)

Swab sagde ...

"Froggy Style smækker én ned for vildt!" - Kunne ikke siges bedre ;-)

Anonym sagde ...

Jeg kan godt li the widdlers Lost in space pt 2.
Det er simpelthen så mekanisk at kunstnere som Optimus gryme, excision, datsik og glÿph ville vende sig i deres senge efter hver gang den bliver spillet.

Send en kommentar