Hest/Pony

Hest/Pony fyrer, med BAR25, op for en svedig fest på Dunkel i morgen, torsdag den 28/01. BAR 25 er 'Dunkels stive lillebror' og et fedt koncept! 25 kr for ALT! ½ l fadøl, drinks osv. Tjek eventen ud ved at klikke på titlen!
Lineup er som følger:

Ubebe
Han arbejder et sted mellem techno, dub og dubstep. Jeg har hørt nogle af hans mixes, og det er svært at kategorisere ham, da hans nye mix langt fra er dubstep. "Every dub has its day" er titlen, og dette falder ikke lige i min smag. Så lad os håbe han fyrer op for noget dubstep i stedet, som fra hans live-optræden fra Wobble-Trouble (kan høres nedenunder):
"Every dub has its day" mixtape fra December '09
Live-mix fra Wobble Trouble på Stengade 30 .

La Cuchina Som Sistema
Fedt dubstep/tehcno-crew fra Odense/Kbh. I bør tjekke deres 'promo'-agtige video ud! Jeg er helt vildt med star wars-theme i dubstep-version:

De laver også deres eget dubstep, som i kan tjekke ud på deres myspace-side. Her skriver de desuden at deres lyd består af tunge beats og nyre-smadrende bass. Tjek dem ud - det er fedt!

PSIMONO
Arrangør og tech/dubstep-DJ. Tjek hans mixtape ud fra maj sidste år:
psimono / May 2009 mix by psimono

Jeg håber det bliver en syg fest. Jeg tager helt sikkert afsted, da jeg i øjeblikket er arbejdsløs og bums. Det er desuden en god chance til at få en billig brandert med svedig musik!

Vi ses helt sikkert!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

WHAT THE FUCK??
1. Bar 25 er en sprød klub i berlin!
2. dubstep er dødt.. Det var sprødt dengang i 2006 da det var urørt og smukt, nu er det intet andet end gymnasie, højere, vildere stilen...

3. hva sker der for de 2 nedturs fyre, psimono og helmet har lavet en gruppe der hedder bless, når en af de sprødeste upcomming techno navne i kbh hedder bless??

bass musik er sprødt.. dubstep miljøet er bare wack nu!!!

Thyge sagde ...

Ærgeligt du har det sådan. Jeg synes nu stadig der sker meget inden for dubsteppen, som ikke kun handler om højere og vildere. Synes i øvrigt det er noget pjat når Tolstrup kalder genren for en 'bas konkurrence'. Det er rigtigt at mange fokusere på den del af genren, men det bekymrer jeg mig nu ikke over. Hvis Borgore spiller, så kommer jeg ikke til koncerten. Hvis nogle guys fra Hessle, Hot Flush eller Hyperdub kommer, så smidder jeg alt hvad jeg har i hænderne. Det skal lige siges at til de koncerter er stemningen eller miljøet bestemt ikke 'wack'.

Send en kommentar