Slemme vogn-tyv

Vi er begyndt på et nyt tiltag, og det er at poste alle numre i et indlæg, i en samlet afspiller, der kommer til at befinde sig nederst i indlægget. Det er en afspiller fra mixpod.com (som også får reklameret gevaldigt for det), og vi synes den fungerer okay. Vi har desværre ikke midler til at få serverplads og dermed få en ordentlig afspiller igennem Wordpress, så vi må nøjes med det her indtil videre. Sig til hvis i har kommentare/forslag til ændringer. NÅ! FLUKS TILBAGE TIL INDLÆGGET!!

 
 Jeg vil lige lægge ud med at sige, at det her er det mest beskidte dubstep jeg har hørt længe. Det er ok fucked-up og meget slemt. Kunstneren jeg omtaler er Trolley Snatcha. Han kommer (selvfølgelig) fra UK, og er en beskidt lille fætter. Således ser han ud med hippe accesories:

De to første numre i playlisten (The Future / Scattah) er til salg på Juno. Det er Dub Police (Caspa's pladeselskab, red.) der står bag udgivelsen, hvorfor Thyge også har nævnt Trolley Snatcha i forbindelse med Caspa's promo mix . Dub Police står desuden også bag kunstnere som Emalkay, som jeg nævnte i min første post.

Det tredje nummer i playlisten, 'Shut the lights off', er et samarbejde mellem rapperen Redman og drum'n'bass-produceren Adam F, pumpet op af Caspa og Trolley Snatcha. Jeg synes det lyder lækkert, selvom jeg ikke er for vild med Redman!
Det næstsidste nummer jeg vil tilføje, er et samarbejde med Doctor P , som er ondere end ondt. Det sidste nummer er et mini-mix på 10 min, som i bør tjekke ud!

Tjek hans myspace-side ud, jeg kan også varmt anbefale "Bigman vulture" (som har nogle få, men gode elementer).
Jeg tilføjer lige Scattah og The Future som mp3-download:
Trolley Snatcha - The Future
Trolley Snatcha - Scattah

Sikke en masse ondt larm, vil nogle folk tænke. Andre vil tænke "mmmhh". Hvad tænker du? Smid en kommentar.

4 kommentarer:

Lukas Teglstrup Lambert sagde ...

Doooope!
Specielt "The Future".Den hårde bas er bare top $!

Fedt blog BTW!

Sune sagde ...

Tak for det! :)

Jeg ved ikke om folk er meget hooked på at downloade tracksne, men jeg lægger lige links op til Scattah og The Future, så man kan nyde dem endnu mere!

Thyge sagde ...

Tror man kan finde noget med ham på Legalsounds til 50 øre :)

Jeg har ihvertfald downloadet nogle stykker..

Swab sagde ...

Whoop !!! Har en periode hvor jeg ikke kan få det hårdt nok, så mere af det ;-) Trolley is the man. ---Kick me in the face with the bass.

Send en kommentar