Welcome to Burial

For at være helt ærlig, så gik der ret lang tid før jeg begyndte at tage hul på Burial. Hvilket er en skam! Han er intet mindre end fantastisk. Derfor laver jeg dette indlæg, så andre ikke begår samme fejl som mig.



Burial er en af dubsteppens tidlige pionere. Han startede med at producere i 2005 og helt indtil 2008 forholdte han sig anonym. Det er nu kendt, at manden bag Burial er William Bevan fra East London. I 2006 udgav han sit første album med titlen ’Burial’ og i 2007 udkom hans andet album ’Untrue’. Begge albums har fået vildt god kritik! Begge albums er udgivet på Kode9’s label Hyperdub. Siden udgivelsen af album nummer to, er det gået meget stille for Burial. I 2007 udgav han hittet Unite til en opsamlings cd kaldet ’Box Of Dub’. Derudover har han fået udgivet et par enkelte remixes, nummeret Fostercare til ’5 years of Hyperdub’, samt EP’en med samarbejdet med Four Tet i maj 2009. Siden har man stort set ikke hørt en lyd fra ham!

Der går en del spekulationer om ’skriveblokade’ etc. Men der har været et par podcasts der siger noget andet. Mener numrene der har floreret hedder Vial og Nu Levels. Derudover skulle der komme noget samarbejde med El B og Loefah, som vidst skulle have været ude sidste år, men man kan jo håbe de bliver færdige i år! Nå, derudover skulle han vidst lave et remix til Massive Attacks nye album, hvilket jeg ser meget frem til!
Der går også rygter om at 2010 bliver året for et tredje album på Hyperdub, meeen lad os nu tage den nyhed med ro!

Her kan i høre nogle numre med Burial - tag jer god tid:




Hvis i kan lide det, så tag at køb noget Burial HER

0 kommentarer:

Send en kommentar