Spot on JokerBristol dj'en og produceren Joker har taget dubstep verdenen med storm de sidste par år. Pitchfork Magazine udråbte ham i 2008 til ”Producer Of The Year”, og han var også i år nomineret på dubstepforum til Producer Of The Year. Joker har en del EP's på bagen, og Mary Anne Hobbs fortalte i et show for nogle uger siden, at hans første album skulle ligge klar i slutningen af dette år. Jeg fandt iøvrigt en ret fed artikel om Joker hvor han musik blev beskrevet: "There is perhaps no greater example of the diversity and genuine musical talent held within the scene than Bristol’s own Joker. He has risen to prominence with a sound fusing synth-laden melodies, computer game sound effects, RnB chord progressions, the raw bass of Dubstep and nods to UK garage, early 90’s West Coast gangsta rap and grime." I kan læse hele artiklen her.
På det seneste har der været en tendens til at dubsteppen er blevet en anelse splittet mellem dem der hører 'hård dubstep' og dem der hører 'blød dubstep' (så er det fandeme også sagt meget forenklet), men det er som om Joker samler disse to sider af genren på en helt speciel måde. Probs her fra!
Udover en masse gode egenproduktioner, så er Joker også kendt for hans vildt fede remixes og hans samarbejde med produceren Ginz. Han har blandt andet remixet danske Turboweekends nummer Trouble Is. Jeg har samlet en lille portion numre i afspilleren. Dem hvor der ikke står Joker er remixes.
Har også lige fundet et lille mix på 1 time og 50 minutter, hvor der er masser af god Grime og Dubstep. Grunden til at jeg lige fyrre det ind i dette Joker indlæg er, at hele 4 Joker tracks har fundet sin vej ind i mixet. Det nummer der starter omkring 13:40 er super fedt! Det er Joker & Terror Danjah - Golly Goon Estate. Elijah & Skilliam, som har lavet det nedenstående mix, er i øvrigt blandt de bedste at bruge, hvis man skal mere ind i Grime.LINK:
www.myspace.com/thejokerproductions
Køb Joker udgivelser på beatport

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Han er så dope :)
- Snake Eater er voldsomt fed !

Thyge sagde ...

Helt sikkert! Super svedigt nummer..

Han spillede jo til DubstepMania i Århus sidste år sammen med Skream og Benga. Jeg havde ikke hørt super meget til ham dengang, så nød det desværre ikke så meget som jeg kunne have gjort. Snake Eater var det eneste nummer jeg rigtig kendte..

Send en kommentar